Kontaktoni

Ekipi ynë flet shumë gjuhë

Ekipi shumë i motivuar i studios ligjore rajonale Dr. ligjore Stephan Prinz dhe Goran Bronisch janë gati për ju. Ne jemi të lumtur t’ju këshillojmë dhe mbështesim në shumë gjuhë, duke përfshirë anglisht, frëngjisht, italisht, holandisht, rusisht, kroatisht, serbisht dhe maqedonisht.

Vendndodhja e zyrës Düsseldorf

Vendndodhja e zyrës Gelsenkirchen