Shërbimet

Specialistët tuaj -
shërbime vetëm për ju

Pavarësisht se a fillon kjo me bastisje, marrje në pyetje nga policia apo prokuroria publike, konfiskimi apo burgimi, kërkohet mbrojtje penale profesionale!

Juristët e specializuar dhe të vendosur të studios ligjore mbirajonale, Dr. Prinz & Bronisch do t’ju këshillojë për të gjitha hapat në mënyr të përkushtuar dhe efektive.

Asgjë nuk krahasohet me situatën e një arrestimi të papritur.

 

Njerëzit e prekur shpesh përpiqen të çlirohen nga kjo situatë stresuese me shpjegime. Në këtë mënyrë, ju mund të gjykoni gabimisht detyrën e oficerëve që ju hetojnë.

Fjalët e pakujdesshme pastaj mund të kufizojnë ashpër opsionet për veprim për mbrojtësit dhe madje mund të thellojnë dyshimin ndaj dikujt.

Prandaj; heshtja është e artë! Vetëm avokati duhet të flasë.

Masa paraprake mund të merren edhe para fillimit të procedurave hetimore, për të parandaluar masa të mëtejshme.

Sidomos në fushën e kodit tatimor apo ligjit të konkurrencës në veçanti fshihen rreziqet, të cilat nderhyrja e hershme mund të parandalojnë të keqen.

Dëshironi një analizë të fushës suaj të aktivitetit dhe do të dëshironit të veproni në përputhje me ligjin?

Na telefononi dhe ne do të organizojmë një bisedë jo të detyrueshëme.

A jeni vënë në dijeni për një hetim kundër jush ose njerëzve në kompaninë ose familjen tuaj?

Hapi tjetër mund të jetë vendimtar. Mos hezitoni të na telefononi! 

Kushdo që është në fokus të një procedure nuk duhet të dorëzohet kurrë.

Strategjia e autoriteteve hetuese synon të lodhë personin në fjalë dhe shpesh ndërtohet mbi detyrën e brendshme.

Këtu një ekip profesional i avokatëve mbrojtës – nëse është e nevojshme me specialistë të fushave të tjera – mund të sigurojë mbrojtjen që nevojitet urgjentisht.

Dhe kjo në çdo fazë të procesit!

Urdhri i bastisjes nuk është arma e autoriteteve për t’i bërë të gjitha dhe për t’i marrë të gjitha.

Ka kufizime për këtë. Këtë, dhe përsonat e prekur si dhe e gjithë sjellja në rast të shkeljeve të tilla, të të drejtave themelore, duhet te përballonjë këtë vetëm në krah të avokatëve me përvojë.

Këtu është e rëndtësishme të mbahët pozicioni dhe të mbrohët klienti – me gjithë fuqinë.

Marrja në pyetje gjyqësore e dëshmitarëve është një provë me rëndësi të madhe në procedurën penale.

Kjo mund të ndodhë edhe më urgjentisht.

Kushdo që futet në situatën e marrjes në pyetje me zyrtarë me përvojë, bëhet shpesh peng i tyre dhe shpesh është i pambrojtur përballë lojërave psikologjike të disa kundërshtarëve. Gjatë procesit, dëshmitarët shpesh nuk i mbajnë mend të drejtat e tyre, të cilat zakonisht u shpjegohen shumë shkurt në fillim.

Nuk ka pse të ndodhë një gjë e tillë. Në vend që të hiqni dorë, këshilla mund të jetë vetëm të kërkoni një profesionist për t’ju ndihmuar.

 

Të gjithtë, qofshin të akuzuar apo
dëshmitarë, kanë të drejtë GJITHMONË të kenë pranë vetes avokatin e tyre. Gjithmonë!

Sot, më shumë se disa vite më parë, kompanitë me sa duket janë të pafuqishme në mëshirën e sulmeve nga shtypi dhe interneti.

Jo rrallë duhen muaj ose vite për t’iu kundërvënë publicitetit të keq ose një “shitstorm” në mënyrë që të parandalohet dëmtimi i reputacionit të kompanisë ose drejtuesve të caktuar.

Këtu nuk kërkohet vetëm shpata e ligjit me aplikimet dhe paditë korrekte dhe efektive.

Puna e mirë e shtypit me kontakte të shkëlqyera në nivelin e kryeredaktorëve mund ose mund të  parandalojnë më të keqen apo ta zbeh atë.

Ne këshillojmë kompanitë dhe entuziastët për investime në të moshuar dhe të rinj.

Ne shqyrtojmë zhvillimin e çmimeve në tregun ndërkombëtar të makinave dhe me ndihmën e vlerësuesve shumë të specializuar, dhe transportuesve të mallrave, mund të sigurohemi që “Makina e ëndrrave” të gjejë me sukses pronarin e saj të ri.